2020. október 20.,
kedd, Vendel napja

A Sorost Amerika leggonoszabb emberének nevező afroamerikai politikus nagyot nyert

Tűzfal csoport

2020. szeptember 4., péntek 14:01

Allen West, volt képviselő vezeti a texasi republikánus pártot, miután a nemrégiben rendezett republikánus előválasztáson legyőzte ellenfelét James Dickeyt. West 2011-től 2013-ig képviselte Florida 22. körzetét Washingtonban. Az évek során West, - aki egyébként az amerikai hadsereg nyugalmazott alezredese, - előtérbe került konzervatív politikai kommentátorként és előadóként is - írja a Tűzfalcsoport.

A texasi Demokrata Párt tisztviselői gyorsan elítélték West győzelmét Dickey felett, mondván, hogy “undorodnak” a választástól. „Undorodunk, de nem lepődünk meg azon, hogy a texasi republikánusok egy igazolt rasszista konzervatív keményvonalas politikust, Allen West-et választották új elnöküknek.” - mondta Abhi Rahman, a texasi demokrata párt kommunikációs igazgatója. Hozzátette: „West megválasztása mindent megmutat, ami nincs rendben a republikánus párttal, és kudarcukra hívja fel a figyelmet egy befogadó, barátságos párt felépítésének vonatkozásában.”

Ez utóbbi kirohanás azzal is összefüggésben lehet, hogy a Fox News tévécsatorna beszámolója alapján a Soros családnak alapvető befolyása van a baloldali liberális Demokrata Párton belül.

West korábban azt fejtegette egyik írásában, hogy

mi a célja Sorosnak, a progresszív szocializmus legnagyobb amerikai finanszírozójának, azzal, hogy részt vesz Írország alkotmányának megváltoztatásában? Vajon ilyen szorongást jelentene Sorosnak és a baloldaliaknak az, hogy tudják: létezik olyan ország, amely biztosítja, hogy a még nem megszületett gyermekek védve legyenek a halálkultúrájuktól? Arra is kitért, hogy lesz-e vizsgálat Soros és az illegális hozzájárulása, elkötelezettsége ügyében? Hányan számolnak majd be erről a történetről, és rántják le a leplet Sorosról, „Amerika legveszélyesebb emberéről”? Igazából, én személy szerint tovább is vinném ezt az állítást... Soros György a leggonoszabb ember Amerikában. És nem fogok engedni ebből a megállapításból

– rögzítette Allen West. A publikációt 2018-ban a Túzfalcsoport magyarra fordította.

Legutóbb pedig arról beszélt, hogy a demokraták szabadon engedték Frankenstein szörnyét a Black Lives Matter mozgalomban. „Ha a Demokrata Párt okos lenne, akkor megszerezték volna az irányítást a szélsőbaloldal, a progresszív szocialista baloldal - az Antifa, a Black Lives Matter felett, mely nem más, mint egy marxista frontszervezet. A demokratákat most saját alkotásaik emésztik fel” - jegyezte meg West, az Antifa és a Black Lives Matter kapcsán Mary Shelley 1818-as regényében szereplő lényéhez, Victor Frankensteinhez hasonlítva azt.

„A demokraták nem ítélik el ezt az erőszakot, amelyet utcáinkon látunk. Ők részei ennek.”

- jelentette ki West.

West a Donald Trump elnök és Joe Biden volt alelnök közötti

2020-as elnökválasztást a „jogállamiság” és a „csőcselék uralma” között választásként jellemezte.

Kiemelte a politikai összhangot Biden, a demokraták és az olyan szervezetek között, mint az Antifa és a Black Lives Matter – hangsúlyozta a novemberben jó esélyekkel induló képviselőjelölt.

Tűzfalcsoport