2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Zöldövezet 03:40

Külföld

A magyargyűlölő uniós politikust korrupció miatt tartóztatták le

Korrupció miatt tartóztatták le a magyargyűlölő brüsszeli politikust - írta meg az Origo. Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke az átláthatóságért, az értékekért és a jogállamiságért felelős. Hivatali ideje alatt számtalanszor támadta Magyarországot és a kormányt. A cseh politikus Soros György Nyílt Társadalom alapítványának 18 hivatalos találkozóján is részt vett. Mielőtt brüsszeli pozíciót szerzett volna, korrupció miatt a prágai reptéren letartóztatták - a vád szerint még államtitkárként kenőpénzt fogadott el egy kastély felújítására szánt uniós támogatásból. Végül azért mentették fel, mert nem találtak elegendő bizonyítékot az eljárás folytatásához.

  • A magyargyűlölő uniós politikust korrupció miatt tartóztatták le

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!