2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 06:00

Külföld

A magyar kormány nem enged a balliberális nyomásgyakorlásnak

A bevándorláspárti európai baloldal és a Soros-hálózat is beszáll a magyar választási kampányba - jelentette ki a Fidesz európai parlamenti képviselője Strasbourgban.

Hidvéghi Balázs szerint a balliberális EP-képviselők által EBESZ-nek küldött levél azt mutatja, a migrációpárti brüsszeli elit és az amerikai ingatlanspekuláns az Orbán-kormány ellen áskálódik. A politikus arról a dokumentumról beszélt, amelyben azt kérték a balliberálisok az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezettől, hogy felügyelje az áprilisi magyarországi választást. Hidvéghi Balázs hozzátette, azért támadják Magyarországot, mert ellenzi a migrációt és az LMBTQ-lobbit.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Luhanszk a bukás szélén

Ukrajna elnöke szerint ideje békét kötni, és visszatérni a normális kerékvágásba, ehhez pedig Putyinnal kell majd tárgyalnia.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!