2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

A magyar kormány Európa helyett Azerbajdzsánt követi

Hír TV

2018. február 19., hétfő 07:33, frissítve: hétfő 08:21

A menekülteken segítő szervezetek betiltását tervezi a populista jobboldali magyar kormány, írja az Independent. Az ENSZ pénteken figyelmeztette a magyar kormányt, hogy a választási kampányban bedobott Soros-törvénycsomag több pontja ellenkezik a nemzetközi joggal, mivel az baráti és ellenséges csoportra osztja a civileket. A kormánytól független segélyszervezetek betiltása legfeljebb volt szovjet tagállamokban megszokott, kommentálja az Independent.

A kapcsolatok javításáról tárgyal Azerbajdzsán és Magyarország, tudósít az azeri állami hírügynökség, miután a miniszterelnök-helyettest Orbán Viktor fogadta. Az azeri hírügynökség szerint a magyar miniszterelnök közeli barátjának nevezte Ilhan Alijev azeri elnököt, és azt mondta, reméli, hogy mindketten sikerrel veszik az áprilisi választást és utána még tovább mélyíthetik az azeri–magyar kapcsolatokat.

Rémálomszerű körülmények között tartják a magyar hatóságok a romákat, tudósít a Daily Mail, a BBC helyszíni riportja alapján. A magyarországi cigány családoktól a gyámhatóság sokszor automatikusan elveszi a gyereküket, család helyett állami gondozásba helyezik, ahol pedig rendszeresen erőszakoskodnak vagy fajtalankodnak a gyerekekkel. Egy név nélkül nyilatkozó alkalmazott szerint legalább 300 gyerekről tud, akikkel erőszakoskodtak.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!