2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Külföld

A koronavírus gyors terjedésű törzs jelent meg Nagy-Britanniában

Új, gyorsan terjedő koronavírus-törzs jelent meg Nagy-Britanniában. Emiatt az eddigi legmagasabb járványkészültségi fokozatnál is szigorúbb korlátozások lépnek életbe Londonban és Délkelet-Angliában - jelentette be Boris Johnson brit miniszterelnök. Viszont hangsúlyozta, hogy a vírus új változata nem okoz az eddigieknél súlyosabb megbetegedéseket, arra sem utal semmi jel, hogy a védőoltások kevésbé lennének hatékonyak az új törzzsel szemben.

  • A koronavírus gyors terjedésű törzs jelent meg Nagy-Britanniában

 

A gyors terjedés miatt Londonban és környékén szinte teljes zárlat lép életbe, az itt élők csak kivételes indokokkal hagyhatják el lakóhelyüket, és karácsonykor sem látogathatják meg egymást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!