2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Külföld

A gyermekvédelmi törvényt kritizálta a korábban letartóztatott amerikai riporter

Kábítószer birtoklásáért tartóztatták le korábban a magyar gyermekvédelmi törvényt kritizáló riportert. Az amerikai CNN csatorna homoszexualitását nyíltan vállaló munkatársát 2008-ban vették őrizetbe a new-york-i Central Parkban, kijárási tilalom idején, autójában különböző drogok mellett számos szexuális segédeszközt is találtak, nyakában pedig egy nemi szervéhez rögzített kötél volt. A vádak ejtéséért cserébe végül drogterápián vett részt, a furcsa segédeszközöket azonban nem tisztázta. A riporter most a magyar külügyminiszterrel készített interjút, amiben hevesen bírálta a gyermekvédelmi törvényt, és arról kérdezte Szijjártó Pétert, pedofilnak tartja-e őt. A tárcavezető úgy reagált: a törvény 18 év fölött senkinek nem avatkozik bele a szexuális életébe.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Több mint háromszáz migránst szabadítottak ki egy teherautó rakteréből

A járművet Mexikóban tartóztatták fel. A bevándorlók rendkívül rossz egészségi állapotban voltak, nem volt sem vizük, sem élelmük és többen nem kaptak levegőt. 2021. október 23.

Amerikai dróncsapás végzett az al-Kaida egyik vezető tagjával

A légitámadás Szíria északnyugati részén történt. 2021. október 23.

Energiaválság, jogállamiság és migráció voltak az EU-csúcs fő témái

A decemberi csúcson dől majd el, mi lesz a rezsicsökkentés jövője Magyarországon és Európában. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!