2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Külföld

A család megerősített: életét vesztette a milliárdos a balesetben

Még nem tudni, hogy milyen meghibásodás okozta a Leicester City futballklub tulajdonosának szombati helikopter-balesetét. A család azonban ma délután tudatta, hogy igazak a hírek: a thai milliárdos életét vesztette a tragédiában.

  • A család megerősített: életét vesztette a milliárdos a balesetben

Egyperces néma csenddel adóztak játékosok és drukkerek a Premier League vasárnapi mérkőzései előtt. Ezrek emlékeztek meg a Leicester City tulajdonosáról, aki szombat este vesztette életét egy helikopter-balesetben.

A futballklub stadionja előtt szintén sokan rótták le kegyeletüket, egy szál virággal vagy imával. A szurkolókat lesújtotta a tragédia híre. És aggódnak a klub jövője miatt is.

„Ez egészen elképesztő. A tulajdonos rengeteg pénzt fektetett a csapatba. Egy gyenge klubot vett meg, pénzt áldozott rá, összehozott egy csapatot, és végül megnyerte a bajnokságot. A jövő fényesnek ígérkezett, legalábbis eddig” – mondta egy drukker.

Vichai Srivaddhanaprabha thaiföldi vállalkozó 2010-ben vásárolta meg a Leicester City-t, amivel 2016-ban megnyerte a Premier League-et, az egész futballvilágot meglepve. A korábban esélytelennek kikiáltott csapat a következő évben a negyeddöntőig menetelt a Bajnokok Ligájában.

A tulajdonos helikopterrel indult el a Leicester City stadionjából szombat este, nem sokkal a West Ham elleni, 1-1-es döntetlennel végződött meccs után. A jármű azonban nem sokkal a felszállás után irányíthatatlanná vált, és a stadion melletti parkolóba zuhant.

A vizsgálat még tart, de szemtanúk beszámolóiból arra lehet következtetni, hogy motorhiba vagy a propellerek meghibásodása okozhatta a légi balesetet.

A helikopter fedélzetén a milliárdos mellett még két utas és egy kétfős személyzet tartózkodott, esélyük sem volt a túlélésre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!