2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte a Külgazdasági és Külügyminiszter Facebook-oldalán azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített a tárcavezetővel. Szijjártó Pétert Hala Gorani kérdezte, aki hamar rátért az ismert Magyarország-ellenes balliberális szlogenekre. Többek között az Orbán-kormányt ért antidemokratikus vádakat emlegette, és a gyermekvédelmi törvény kapcsán arról kérdezte a külügyminisztert, Magyarország miért akar az európai klub tagja maradni, ha nem tartja be annak szabályait?

  • A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!