2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Külföld

A CNN által alkalmazott manipulációt és a Néppárt elnökét bírálta Kovács Zoltán

A CNN tökélyre fejlesztette a szisztematikus manipuláció képességét - jelentette ki az amerikai hírcsatorna botránya kapcsán a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán szerint rendkívüli veszélyes, ha a médium befolyása politikai célokkal kapcsolódik össze. Kiemelten akkor, ha a televízió a járvány idején szándékosan elbizonytalanító kampányt folytat. A politikus kritizálta az Európai Néppárt elnökét is, amiért a magyar és a lengyel kormány járványkezelését bírálta. Állítása szerint Donald Tusk provokatív, nyilatkozta alapján pedig lehetne a liberálisok képviselője is.

  • A CNN által alkalmazott manipulációt és a Néppárt elnökét bírálta Kovács Zoltán

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!