2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Külföld

A CNN által alkalmazott manipulációt és a Néppárt elnökét bírálta Kovács Zoltán

A CNN tökélyre fejlesztette a szisztematikus manipuláció képességét - jelentette ki az amerikai hírcsatorna botránya kapcsán a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán szerint rendkívüli veszélyes, ha a médium befolyása politikai célokkal kapcsolódik össze. Kiemelten akkor, ha a televízió a járvány idején szándékosan elbizonytalanító kampányt folytat. A politikus kritizálta az Európai Néppárt elnökét is, amiért a magyar és a lengyel kormány járványkezelését bírálta. Állítása szerint Donald Tusk provokatív, nyilatkozta alapján pedig lehetne a liberálisok képviselője is.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Biden: az Egyesült Államok 102 millió dollárral támogatja a délkelet-ázsiai országokat

Az Egyesült Államok 102 millió dollárral támogatja a Délkelet-ázsiai országokat, hogy ezzel is segítse a koronavírus járványból való kilábalást. 2021. október 27.

WHO: a világjárványnak koránt sincs vége

A Covid-19-világjárványnak koránt sincs vége - közölte kedden az Egészségügyi Világszervezet (WHO) veszélyhelyzeti bizottsága. 2021. október 27.

Belgiumban a beltéri helyiségekben ismét kötelező a szájmaszk viselése

Az új koronavírusos esetek számának jelentős növekedése miatt a belga kormány ismét kötelezővé teszi a beltéri helyiségekben a szájmaszk viselését. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Kiütéses magyar focisiker

A magyar női labdarúgó-válogatott első győzelmét aratta a világbajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában: hátrányból fordítva 7-1-re nyert Tórshavnban a Feröer-szigetek vendégeként.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!