2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 22:50

Külföld

A börtönből kórházba szállították a volt elnököt

Elhagyta a börtönt Hoszni Mubarak.

A volt egyiptomi elnököt helikopterrel szállították kairói börtönéből egy katonai kórházba, később pedig valószínűleg házi őrizetbe kerül. Erről szerdán döntött egy kairói bíróság.

A most 85 éves Mubarak 1981-től 2011 februárjáig irányította Egyiptomot. Tavaly életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, amiért a hatalmát megdöntő felkelés idején engedélyt adott az erőszakos rendőri beavatkozásra. Emiatt több száz tüntető vesztette életét.

Az ítélet ellen a vád és a védelem is fellebbezett, a másodfokú tárgyalás időpontját azonban még nem tűzték ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!