2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Külföld

A baloldali sajtó számára rendezhették meg a kidobott erdélyi levélszavazatokat

A baloldali sajtó számára rendezhették meg a kidobott magyar levélszavazatokat Erdélyben, Marosvásárhely mellett - írja a Krónika.ro. Az egyik hírhedt baloldali újságíró robbantotta ki az ügyet, hogy a Jedd települése határában található illegális szeméttelepen részben megégetett levélszavazatokat talált. A sajtó már akkor megírta, hogy a helyszín épp az ügyet kipattintó újságíró lakhelye mellett található. A maros megyei ügyészség szóvivője megerősítette, hogy összesen tizenhárom kitöltött, de nem érvényes szavazólapról és néhány üres borítékról volt szó. A botrány kirobbanásakor azt a látszatot keltették, hogy Erdélyben manipulálják a levélszavazatokat.

  • A baloldali sajtó számára rendezhették meg a kidobott erdélyi levélszavazatokat

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!