2023. 04. 02. Vasárnap Áron napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Külföld

9 éve csatolták a Krím-félszigetet Oroszországhoz

2014. március 18-án, 9 évvel ezelőtt csatolta magához Oroszország a Krím-félszigetet.

  • 9 éve csatolták a Krím-félszigetet Oroszországhoz

Az oroszok lakta területeken hatalmas ünneplést rendeztek. Még váratlanul Vlagyimir Putyin is ellátogatott Szevasztopolba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Európai híradó: határkerítés-építés - ellentétes döntések

Európai híradó: határkerítés-építés - ellentétes döntések

Van egy tökéletes politikai patthelyzet az Európai Unióban - jelentette ki Deutsch Tamás az Európai Híradóban. A fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője rámutatott, az Európai Bizottság egy migrációs jogszabálytervezetet mutatott be, azonban ez megbukott. Jelenleg nincs meg az elfogadásához szükséges többség az Európai Tanácsban.
Globál: Rasszizmust gerjeszt a kritikai fajelmélet

Globál: Rasszizmust gerjeszt a kritikai fajelmélet

A kritikai fajelméletet a fajgyűlölet ellen hívták életre. A marxista gyökerű, de amerikai viszonyokhoz igazított ideológia azonban maga is rasszizmust teremtett. Erről beszélt a Globálban Chris Rufo amerikai konzervatív politikai aktivista.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kijev száz új Rozsomákra tart igényt Varsótól

Kijev száz új Rozsomákra tart igényt Varsótól

Ukrajna száz új KTO Rosomak típusú páncélozott harcjárművet rendelt Lengyelországtól - jelentette be Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök szombaton a Siemianowice Slaskiében található gyártólétesítményben tett látogatása során.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!