2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Külföld

8 év alatt a kilencedik Orbán–Putyin eszmecsere

8 év alatt kilenc kétoldalú találkozó volt Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin között. Miközben szoros a kapcsolat a magyar miniszterelnök és az orosz elnök között, Európában Vlagyimir Putyint fagyosan fogadják a legtöbb fővárosban. A Krím-félsziget annektálása és az ukrajnai háború miatt hozott uniós szankciók még mindig érvényben vannak és bár Orbán szerint ezek károsak, mégis Magyarország rendre megszavazza ezeknek a meghosszabbítását. Brit kérésre Magyarország is kiutasított egy orosz diplomatát a Szkripal-ügy miatt. Az idegméreggel egy volt orosz kémet akartak meggyilkolni, de négyen szenvedtek mérgezést és egy brit nő meghalt. Az ügyről azóta is hátborzongató részletek derülnek is nagyon komoly feszültséget generált Nagy-Britannia és Oroszország között.

Orbán Viktor moszkvai látogatását és Oroszország helyzetét vesézi ki a Hír TV 17.30-kor kezdődő Globál című műsora.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Erdő Péter lehet Ferenc pápa utódja

Erdő Péter bíboros lehet Ferenc pápa utódja a Vatikán élén. Mivel a Szentatya nemrég kerekesszékbe kényszerült térdfájdalmai miatt, a nemzetközi sajtó el is kezdte keresni az utódját. A részletekről a HírTV-t Jánosi Dalma tudósította Rómából.

Megkezdődött az Azovsztál kiürítése

Mostantól felhagynak az Azovsztál védelmével, már csak a katonákat akarják kijuttatni. Becslések szerint 500 és 1000 között lehet a gyárban maradt katonák száma.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!