2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Hírek 00:00

Külföld

631 új munkahelyet teremtő beruházás érkezik Debrecenbe

Magyarországon hozza létre első, Dél-Koreán kívüli gyárát a EcoPro BM. - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szöulban.

A tárcavezető kiemelte, hogy a 264 milliárd forintos beruházás az idei év második legnagyobb befektetése. A lítium akkumulátorokhoz szükséges katódok gyártásával foglalkozó cég ezzel a beruházással 631 új munkahelyet teremt így Debrecenben - tette hozzá a politikus. A külügyminiszter elmondta, hogy az építkezés első fázisa várhatóan 2024-re, a második pedig egy évvel később fog elkészülni.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!