2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

11 holttestet találtak egy határ menti városban Mexikóban

Az áldozatokat megölték. A gyilkosság a latin-amerikai ország megválasztott elnökének látogatása előtt történt.

  • 11 holttestet találtak egy határ menti városban Mexikóban

A mexikói hatóságok egy gyilkosság nyomait kutatták az amerikai határhoz közeli Ciudad Juarezben. 11 holttestet találtak találtak egy lakásban. Az áldozatok közül 3 nő, a hatóságok szerint valamennyit megölték.

A település valósággal háborús övezetté vált, évekig a különböző bűnbandák közötti összecsapások színtere volt. Az elmúlt időszakban csökkent az erőszakos bűncselekmények száma.

A hatóságok szerint a mostani gyilkosságnak is köze lehet a rivális kábítószerkereskedő csoportok összecsapásához.

Lopez Obrador a júliusi elnökválasztást azzal a kampányígérettel nyerte meg, hogy felszámolja a korrupciót és az erőszakot, amely 2006 óta több ezer halálos áldozatot követelt. Ennek érdekében kedden Ciudad Juarezbe látogat, ahol az áldozatok hozzátartozóival, valamint a hatóságok vezetőivel találkozik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!