2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Vesztettek a brazilok a Copa Americán

2015. június 18., csütörtök 12:33, frissítve: szombat 11:56

Egy gól, két piros – ez volt a mérlege a Brazília–Kolumbia-csoportmeccsnek a Copa Americán. A két válogatott a 2014-es világbajnokságon is emlékezetes találkozót vívott, akkor Neymar lerúgása miatt dühöngött Brazília, most a fegyelmezetlen csatárt is érheti kritika.

A Brazília–Kolumbia-találkozó 36. percében a pocsék brazil védekezést kihasználva Murilla kotorta a hálóba a labdát, ezzel a lövéssel vezetett Kolumbia. És csak Neymaron múlt, hogy nem jött hamar az egyenlítés. Alves – ahogy Peru ellen is – tökéletesen szolgálta ki társát, Neymar azonban hiába lőhetett kétszer is kapura, Ospina kezében landolt a labda.Neymar a fejét fogta, a meccs végén már volt is miért. Kolumbia 1-0-ra megnyerte a csoportmeccset, ám az összecsapásnak még nem volt vége. Egy lefújás utáni, felesleges mozdulatot kértek számon Neymaron a kolumbiaiak, volt, aki szóban, volt, aki lökéssel.

Ennek a különmeccsnek 1-1 lett a vége, a bíró Neymart és Baccát is kiállította, akik így biztosan kihagyják a csoport zárókörét a Copa Americán.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!