2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Gyilkosság a dohányboltban: hajtóvadászatot indított a rendőrség

2015. április 23., csütörtök 12:30, frissítve: csütörtök 16:08

Hajtóvadászatot indított a rendőrség a kaposvári dohánybolti eladó gyilkosa után. A nőt tegnap este holtan találták a trafikban.

A bűncselekmény szemtanúja este 19 órakor talált rá a 20 éves lány holttestére az egy órával korábban bezárt trafikban – számolt be róla a helyszínről a Hír TV tudósítója. Mint mondta, az áldozat testén több sebet ejtett az elkövető, de a végzetes szúrás a nyakán érte. A lány egyébként sportoló volt, ennek következtében ellenállt a támadásnak, amit jól mutat, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi vérzett menekülés közben, amint azt a szemtanú elmondta.

A jogszabályokat okolják

Kaposváron a bűncselekmény elkövetésének helyén többen gyertyát gyújtottak, így emlékezve a lányra, a legtöbben azt mondták, mindez nem történt volna meg, ha a jogszabályok lehetővé teszik a dohányboltoknál azt, hogy az utcafrontról be lehessen látni.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen nyomoz emberölés miatt, az elkövető megtalálásához a lakosság segítségét kérik.

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján április 22-én egy kaposvári nemzeti dohányboltban holtan találtak egy nőt. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a hölgyet ismeretlen személy megölte. A nyomozók hajtóvadászatot indítottak az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. Az ismeretlen személyazonosságú férfi 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Különös ismertetőjegye, hogy furcsán, kacsázva jár, kifelé álló lábfejtartással” – közölte a Hír Televízióval Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!