2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

A Csillag börtönben dolgozott a nőverő férfi

2015. július 22., szerda 10:25, frissítve: szerda 21:49

Az ügyészség nyomoz tovább annak a férfinak az ügyében, aki a hétvégén megvert egy lányt és a bevándorlónak vélt barátját Szegeden.

Az őrizetben lévő gyanúsított – aki egyébként a Csillag börtönben dolgozott őrként – az 1 éves kora óta Magyarországon élő kubai-magyar fiatalemberbe kötött bele, és úgy megverte a barátja védelmére kelő nőt, hogy eltört az arccsontja. A HVG-nek a szegedi ügyészség szóvivője azt mondta, hogy a gyanúsított tagadja a bűncselekmény elkövetését. Az ügyészség kedden dönt arról, hogy kéri-e a tettes előzetes letartóztatásának elrendelését.

„A mai napon átvette a nyomozást a szegedi ügyészség a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól közösség tagja elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt azzal a férfival szemben, akit a rendőrök a tegnapi napon vettek őrizetbe. A mai nap délelőttjén soron kívüli nyomozó cselekményeket fog foganatosítani a nyomozó ügyészség” – mondta a Hír TV-nek Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Tüntettek a támadás ellen
Kedden az Erzsébet téren tüntettek a támadás miatt. Azért demonstráltak, hogy több ilyen ne fordulhasson elő. Bővebben >>>

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!