2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Óvodai „cukiskodás”: az Együtt vizsgálatot követel

2015. május 30., szombat 16:28, frissítve: szombat 19:12

Önkéntes munkaként értékelte híradónknak Vona Gábor pénteki óvodai látogatását. Az Együtt viszont vizsgálatot követel az ügyben és levelet intéz Balog Zoltánhoz, az emberi erőforrások miniszteréhez.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke felszólította a Jobbikot, hogy hagyja abba a gyermekek környezetében folytatott politikai kampányolást, ez ugyanis szerinte nem közoktatási intézményekbe való.

„Az Együtt felszólítja, levelet fogunk írni Balog Zoltán illetékes miniszternek, hogy vizsgálja ki, hogy mi az oka annak, hogy a Jobbik a saját maga által irányított önkormányzatban pártpolitikát vihet be az önkormányzati óvodába. És felszólítjuk a minisztert, hogy tiltsa meg, alakítson olyan szabályokat, hogy aktív pártpolitikusok, olyan politikusok, akik semmilyen közhivatalt nem töltenek be, azok ne tudjanak cuki mód meséket olvasni olyan gyerekeknek, akik maguk nem pártpolitizálnak és ártatlan kiszolgáltatottjai annak, hogyha egy radikális párt a saját maga kampányának részévé kívánja őket tenni” – fogalmazott Szigetvári Viktor.

A Jobbik elnöke a hét utolsó munkanapján egy ózdi önkormányzati óvodában mesélt Mátyás királyról a gyerekeknek, és társasjátékozott velük.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!