2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Őrizetben a Nem adom a házamat! mozgalom vezetője

2013. szeptember 17., kedd 07:33, frissítve: kedd 21:58

Őrizetbe vette hétfő éjszaka a rendőrség a Nem adom a házamat! mozgalom vezetőjét, mert a férfi azzal fenyegetőzött, hogy kedd reggel betöri egy bankfiók ablakát a fővárosban.

A rendőrök terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntettével gyanúsítják a mozgalom vezetőjét. A devizahiteles tüntetők ennek ellenére a Oktogonnál gyülekeztek reggel. Az otthonvédők képviseletében Balog István, a Koppány csoport egyik tagja a Hír TV-t arról tájékoztatta, hogy a kedd reggel 7 órára meghirdetett demonstrációt lefújják egészen addig, amíg Póka László sorsa nem rendeződik. Az otthonvédő teljesen abszurdnak nevezte, hogy terrorcselekményről beszélnek egy olyan esetben, amikor valaki egy csákánnyal akar egy kirakatot bezúzni.

A férfi arról is beszámolt, hogy továbbra is folytatják a demonstrációt a miniszterelnök házánál, ugyanakkor Balog István hozzátette: ki kell állni a kormány mellett és Orbán Viktor miniszterelnök mellett, aki megpróbál mindent megtenni annak érdekében, hogy a devizahitelesek helyzetét valamilyen szinten rendezzék. Mint mondta: ezeket a lépéseket mindenféleképpen támogatni kell, és ki kell állni Magyarország kormánya mellett az ilyen törekvések esetében.

A Hír TV munkatársa arról is beszámolt, hogy a rendőrség több tucat egyenruhással biztosította a reggelre meghirdetett demonstráció helyszínét, rendbontás azonban nem történt.

Póka László korábban a Hír TV Célpont műsorának azt nyilatkozta, hogy szerinte a bankok tárgyalás helyett továbbra is elveszik az emberek pénzét, miközben tudják, hogy csalás történt.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!