2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Orbán: Öntsenek tiszta vizet a pohárba

2014. szeptember 29., hétfő 18:33, frissítve: hétfő 19:49

A paksi atomerőmű bővítésének támogatását kérte a helyiektől Orbán Viktor, aki a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltjének meghívására tett rövid látogatást a Tolna megyei városban. A főtéren a miniszterelnököt több százan várták.

A kormányfő azt mondta, az önkormányzati választáson Pakson is érdemes létrehozni az összefogást a kormányzati vezetők, a helyi vezetők és a polgármester között. Szerinte ha ez létrejön, akkor a város ígéretes jövő előtt áll. Orbán Viktor arra is kitért, a városban hat polgármesterjelölt van, és bár van aki szintén jobboldali elkötelezettségűnek tekinti magát, ő nem a Fidesz jelöltje.

– Nem lenne szerencsés. Tisztelt paksiak, hogyha itt olyan zavaros helyzet maradna, ami után nem tudom eldönteni – hogy itt most az ellenzék kormányoz, a szocialisták kormányoznak, vagy inkább polgári kormányzás van –, hogyan kell a paksi fejlesztésekről szót érteni a helyiekkel. Most akkor Paks vagy támogatja a kormánypolitikát, vagy nem, a kormány támogathatja-e Paks fejlődését, vagy nem. Szeretném kérni önöket, hogy öntsenek tiszta vizet a pohárba – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!