2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Önkormányzati rendezvényeken lép fel a homoszexuális prostituált

2013. október 25., péntek 21:51, frissítve: vasárnap 08:52

Állítása szerint Kispest szocialista polgármestere nem tudott arról, hogy az önkormányzat rendezvényein egy homoszexuális prostituált is rendszeresen fellép. Pedig a kispesti Tárt Kapu Színház vezetőjét jól ismeri az MSZP-s Gajda Péter. Az illető társulata ugyanis az önkormányzat egyik épületében kapott helyet és visszatérő szereplője a kerületi ünnepségeknek is. Felhívjuk figyelmüket, hogy a videótartalom a nyugalom megzavarására alkalmas felvételeket tartalmazhat!

Gajda Péter Kispest szocialista polgármesterének jobbján. És egy szexoldalon, ahol Botticelli művésznéven erotikus szolgáltatásokat kínál férfiaknak. A férfi Balkay László, a kispesti Tárt Kapu Színház társulatának vezetője. A társaság mentálisan sérült emberek rehabilitációjával is foglalkozik, és évente több millió forint közpénzt vehet fel. Ennek ellenére Balkay László másodállásban férfi prostituáltként dolgozik. Házhoz is megy, de a lakásán is sort lehet keríteni az aktusra.

„Igazán férfiakkal tudok úgy feloldódni és jól érezni magam, és férfiakkal is foglalkozom már 12 éves korom óta. (…) Részben kezelek, részben pedig nem titkolom, hogy szeretem csinálni, hogy járnak föl hozzám és őket kényeztetem. (…) Van, aki egy kis masszást kér, van, aki egy kis simogatást, van, aki egy kis orális kedveskedést. Van, aki egész komolyabbat, tehát tényleges aktusokat szokott kérni. Minden előfordul a praxisomban.”


Minden és mindenki előfordul nála a fiatalabbaktól az idősebbekig. Bár elmondása szerint a kezeléseket nagyon élvezi, minden esetben fizetni is kell neki. A rejtett kamerás felvétel szerint 5000 forint a „tiszteletdíj”.

Balkay László amellett, hogy a kispesti színtársulatot vezeti, visszatérő szereplő a kerület rendezvényein is. Szaval, gitározik és énekel – az önkormányzat pedig fizet neki.

– Nem ismerem Balkay Lászlót – mondta a Hír TV-nek Gajda Péter. Kispest MSZP-s polgármestere először nem tudta, hogy a Hír TV riportere kiről beszél. Aztán valamiért mégis eszébe jutott, és azt mondta, rendezvényekről ismeri. „Balkay Lászlóval szerintem a kerületnek jó a kapcsolata. Ő a Tárt Kapu Színházban dolgozik, a szociális intézményünkben.”

A kispesti önkormányzat uniós pénzből építette meg a Forrásházat, ahol helyett kapott Balkay színtársulata is. Arról a szocialista polgármester állítása szerint nem tud, hogy a társulat vezetője mit művel szabadidejében.

A Hír TV információi szerint Balkay – a színháznál vele együtt dolgozó – élettársa szintén prostitúcióból él.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!