2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Falus leöntette magát egy vödör jeges vízzel

2014. augusztus 25., hétfő 20:20, frissítve: kedd 20:43

Ló, kutya és síró kisgyerek is szerepelt a baloldali főpolgármester-jelölt házi videójában. Falus Ferenc az egyik közösségi portálon tette közzé azt a felvételt, amivel csatlakozott az Amerikából elterjedt jeges vizes adománygyűjtő kampányhoz. A baloldali jelölt a vidékies környezetben leforgatott videó megosztása után Kispesten kezdte meg fővárosi aláírásgyűjtő körútját.

A legjobb apuka feliratú pólóban, háziállatok között öntette magára a jeges vizet a baloldal főpolgármester-jelöltje. Falus Ferenc az amerikai közösségi oldalakon indult adománygyűjtő kampányhoz csatlakozott az egyik közösségi portálon közzétett videóval. A felvételből az nem derült ki, mennyit ajánlott fel a beteg gyerekeknek, mert a rögzítés megszakad a vérző orrú kisfiú sírása miatt.

Délután már saját aktivistái között gyűjtötte az aláírásokat a volt tisztifőorvos. A Határ úti villamosvégállomáson az egykori Gyurcsány- majd Bajnai-kormány tagjait ölelgette. Saját korábbi botrányairól azonban nem szívesen beszélt, amelyekről a Heti Válasz írt. „Bérkaraktergyilkosokkal nem fogunk beszélgetni, másrészt Élő Anita, aki ezt a cikket írta, húsz évvel ezelőtt ennek a korrekcióját is megírta, keressék ki a Magyar Nemzetből. Különben pedig köszönöm, hogy az ismertségemet növelték, és az újságból sokkal többet lehetett volna eladni, ha a címlapra egy jobb fényképet tettek volna” – mondta Falus Ferenc.

Az egykori tisztifőorvos 2001-ben lett az MSZP tagja, ezután került a Nyírő Gyula Kórház élére. Itt egy későbbi vizsgálat kiderítette, hogy a kórház egy szülész-nőgyógyásszal kötött szerződést műtétek elvégzésére, magánklinikaként használva a kórházat. Az orvost azóta első fokon hatvanhét rendbeli csalás miatt ítélték el. „Bírósági határozat van, és mind a kettőben megállapították, hogy a Nyírő Gyula Kórháznak a nőgyógyász ügyeihez semmilyen köze nem volt” – mondta Falus Ferenc.

A szocialisták Budapesti elnöke, Kunhalmi Ágnes korábbi ügyei ellenére kiállt jelöltjük mellett. „Én azt hiszem, mindenért vállaljuk, mindenért a felelősséget, ami Falus Ferenc múltjában történt, de a bulvármédiának az álhíreire viszont soha nem fogjuk vállalni, mert más az, amit egy ember életében tett, és más, amit a sajtó kreál ebből” – mondta Kunhalmi Ágnes.

Falus Ferenc kampánykörútján mind a huszonhárom fővárosi kerületet felkeresi.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!