2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Nagyapám Horthy Miklós 03:00

Éjfélkor megkezdődnek az NBA küzdelmei

2013. október 29., kedd 13:54, frissítve: szerda 12:12

Kedden este, magyar idő szerint pontban éjfélkor megkezdődnek az észak-amerikai profi kosárlabdaliga küzdelmei. Az idei NBA-szezon első játéknapján három mérkőzést rendeznek. Pályára lép a címvédő Miami Heat is.

Egyelőre még csak edzenek a Miami Heat kosárlabda-csapatának játékosai az American Airlines Arénában, szerda hajnalban azonban már a tavalyi idény legjobbja, LeBron James is élesben mutathatja be zsákolásait.

– Nem vagyunk olyan jók, mint szeretnénk. Folyamatosan egyre jobb formába kell lendülnünk, amint megkezdődik a szezon. Remélhetőleg engem és a csapattársaimat is elkerülnek majd a sérülések. Sokat kell edzenünk, ahogy eddig is tettük, hogy azt a teljesítményt tudjuk nyújtani, ami jellemzett minket a korábbiakban is. Ha így lesz, akkor biztos vagyok abban, hogy hónapról hónapra egyre jobbak leszünk – fogalmazott LeBron James.


A címvédő Miami a Chicago Bulls ellen kezdi meg az NBA idei küzdelmeit. A floridai alakulat sorozatban a harmadik bajnoki címére készül. Ez legutóbb a Los Angeles Lakersnek sikerült 2000 és 2002 között.

– Jó végre újra a mérkőzésekre készülni. Nagyon jó csapat, egy közvetlen rivális ellen kezdjük a bajnokságot. A szurkolók már nagyon szeretnék látni a mérkőzésünket. Biztosan jól fognak szórakozni, mert mi győzni szeretnénk, ahogyan az ellenfél is. Jó mérkőzés lesz! – jelentette ki Chris Bosh, a Miami Heat játékosa.

A Heat és a Bulls összecsapásán kívül a szezon nyitónapján az Indiana az Orlandót fogadja, Los Angelesben pedig egy városi rangadó keretében a Lakers és a Clippers csap össze.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!