2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Egervári: Az elmúlt évek legjobb játékát kell nyújtanunk

2013. szeptember 6., péntek 15:25, frissítve: szombat 07:29

Megtartotta utolsó edzését Bukarestben a magyar labdarúgó-válogatott, Egervári Sándor a románok elleni vb-selejzetőn pályára lépő játékosok névsorát az utolsó pillanatban ismerteti. Szurkolók több csoportja is összecsapott a csendőrökkel Bukarestben.

Megtartotta utolsó edzését Bukarestben a magyar labdarúgó-válogatott, Egervári Sándor szövetségi kapitány a románok elleni vb-selejzetőn pályára lépő játékosok névsorát az utolsó pillanatban ismerteti. Az este nyolc órakor kezdődő találkozót telt ház előtt játsszák az ötvenezer férőhelyes román nemzeti arénában.


A magyar labdarúgó-válogatott 32 éve nem győzte le a románt, ebből is látszik, milyen nehéz feladat vár a magyar csapatra – mondta Egervári Sándor Bukarestben. A válogatott edzést is tartott az 55 ezer férőhelyes stadionban.

– Nagyon jó volt megérkezni, itt most a stadionban lenni, tényleg, ezt az atmoszférát már most magunkba szívni, tudjuk, hogy egy nagyon nagy megmérettetés vár ránk – fogalmazott Hajnal Tamás válogatott labdarúgó.

Keretet csak az utolsó pillanatban hirdet a szakvezető, de annyit elmondott, a középhátvédek közül Juhász Rolandra, valamint a Debrecennél játszó Mészáros Norbertre sem számíthatnak ma este, akik sérülés miatt hiányoznak. A szövetségi kapitány szerint a védelmet kellett rendbe tenniük az elmúlt időszakban.

– Természetesen, mint igazi sportemberek, szeretnénk győzelemre játszani, de tudjuk, hogy ez Bukarestben nagyon nehéz. Az elmúlt három év legjobb játékát kell nyújtania a válogatottnak, ez elengedhetetlen a sikerhez – mondta Egervári Sándor.

A szövetségi kapitány Bukarestben sem beszélt a várható taktikáról. Lehet, hogy a válogatott visszatér a kétcsatáros felálláshoz, Böde Dániel és Szalai Ádám egyszerre kezdhet a magyar csapatban.

Összecsapás

Egyes szurkolók nem a különvonattal, hanem egyénileg utaztak ki a meccsre. Egy csoport összecsapott Bukarest belvárosában a csendőrökkel; a román hírtelevíziók élő közvetítésében látszott, hogy a rendbontók egyforma, Magyarország feliratú fekete pólót viseltek. Vélhetően ittasak voltak már, az utcán kocsmai székeket dobáltak, a csendőrök könnygázt vetettek be ellenük. A szurkolói különvonattal utazó magyar drukkerek is összecsaptak a helyi rendfenntartókkal.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!