2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Brazília lenyomta Olaszországot

2013. június 23., vasárnap 19:18, frissítve: hétfő 18:09

Brazília nyerte meg a labdarúgó Konföderációs Kupa A-csoportjának küzdelmeit. Luis Felipe Scolari együttese jó iramú mérkőzésen, magabiztosan verte az olasz csapatot, amely így második helyen jutott tovább.

A csoportelsőség volt a tétje a labdarúgó Konföderációs Kupa szombat esti, Brazília–Olaszország mérkőzésnek, Salvadorban. A házigazda brazilok az első félidő ráadásában szerezték meg a vezetést: apró szépséghiba, hogy Dante gólját lesállás előzte meg. A fordulás után hat perccel egyenlítettek az olaszok: Balotelli sarokkal továbbított labdáját Giaccherini lőtte a brazil kapuba. Négy percig örülhettek az olaszok, és jött Neymar, aki egy véleményes szabadrúgásból tekert Buffon hálójába.


A 66. percben már kétgólosra nőtt a brazilok előnye: Fred kapott remek labdát Marcelótól, és a kimozduló Buffon mellett a hálóba bombázott. Az olasz válogatott a 71. percben jött vissza a meccsbe: egy szöglet utáni lecsorgó labdát Chiellini gurította a hálóba. A 4–2-es végeredményt Fred állította be a 89. percben. Brazília győzelmével megnyerte az A-csoportot, az olaszok pedig minden bizonnyal a spanyolokkal találkoznak az elődöntőben.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!