2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Bombaerős PSG érkezett Valenciába

2013. február 12., kedd 13:12, frissítve: szerda 17:37

David Beckham új klubja, a Paris Saint-Germain, illetve a Juventus is pályára lép kedd este a Bajnokok Ligájában. A kieséses szakasz első játéknapján a párizsiak a spanyol Valenciához, az olaszok pedig a skót Celtichez látogatnak.

Bombaerős PSG érkezett Valenciába, hogy megmérkőzzön a hazaiakkal a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén. Bevetésre vár a 21 meccsen 21 gólt szerző Zlatan Ibrahimovic, a nyáron 40 millió euróért megvett, de a csapathoz csak télen csatlakozott brazil Lucas Moura és a Los Angeles Galaxytól érkezett David Beckham is. Az angol feltehetően csak a lelátóról nézi majd a meccset, miután a rossz idő miatt lekésett egy repülőgépet New Yorkban.

– A csapatunk kiválóan tud kontrázni, rengeteg gyors játékosunk van, ezzel biztosan sok veszélyt jelentünk majd a Valencia kapujára. De nem csak a kontrákra rendezkedünk be, szeretnénk a saját játékunkat játszani. A Valencia elleni meccs egy jó teszt lesz, a támadójátékunkat végre egy igazán jól szervezett védelem ellen is kipróbálhatjuk – jelentette ki Carlo Ancelotti, a párizsiak vezetőedzője.


A Juventusra a Barcelonát is legyőző Celtic vár Skóciában. A két csapat legutóbb 2001 októberében találkozott, akkor a Celtic 4–3-ra győzött. Pályára lépett azon a találkozón Neil Lennon is, aki most a skótok edzője. A Juventusban bemutatkozhat a télen igazolt Nicolas Anelka is.

– Nagyon óvatosan kell játszanunk a Celtic ellen, a hazaiakat hatvanezres szurkolótábor bátorítja majd. Erősek a skótok, bizonyítja ezt, hogy a csoportkörben hazai pályán legyőzték a Barcelonát és a Camp Nouban is közel álltak a meglepetéshez. A skót ligában idén nincs ellenfelük, de ellenünk kemény erőpróbájuk lesz, a legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy megfelelő eredményt érjünk el – mondta a Juventus trénere, Antonio Conte.

Mindkét mérkőzés háromnegyed kilenckor kezdődik.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!