2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Az MSZP-s Molnár erősnek érzi Kövér szavait

2014. december 30., kedd 11:58, frissítve: kedd 20:09

Az MSZP egyetért Orbán Viktorral abban, hogy Magyarország műveleti területté vált, de a szocialisták szerint nem csak az amerikaiak akarnak befolyást szerezni.

Molnár Zsolt, az Országgyűlés szocialista elnöke elnöke a Hír Televíziónak azt mondta, túlzónak tartja Kövér László Magyar Hírlapnak adott interjújának azt a részét, amelyben a házelnök most zajló negyedik világháborúról beszélt. Azt viszont elismerte, hogy komoly titkosszolgálati akciók zajlanak Magyarországon, de szerinte senki nem sértette meg Magyarország szuverenitását. Orbán Viktor két hete, Belgrádban beszélt arról először a kitiltási üggyel összefüggésben, hogy Magyarország műveleti területté vált.

„Tagadhatatlanul műveleti események zajlanak Magyarországon, de az, hogy műveleti terület lennénk, abban az értelemben, hogy az Egyesült Államok büntetni kívánná Magyarországot, így ebben a formában nem. Fokozott az érdeklődés a geopolitikai helyzet miatt, a NATO-tagság miatt, de ez magától értetődik, én azt gondolom, hogy háborús övezet közelében lévő ország, amelyik gazdag kapcsolatokkal rendelkezik az orosz–ukrán világ irányába is, és jelenleg NATO-tagállam, az természetes, hogy fokozott érdeklődésnek van kitéve. Tehát a miniszterelnök úr szerintem eltúlozta az amerikai érdeklődést, és másra vezette vissza” – mondta a Hír TV-nek Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!