2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

A liberálisokra irigykedik Falus

Hír TV

2014. szeptember 27., szombat 19:18, frissítve: vasárnap 10:03

A liberálisokra irigykedik a baloldal közös főpolgármester-jelöltje. Falus Ferenc szerint Fodor Gáboréknak láthatóan sok pénzük van az önkormányzati kampányra. Azt nem volt hajlandó elárulni, hogy az ő népszerűsítésére az MSZP, a Gyurcsány-párt és az Együtt-PM Szövetség mennyit áldozott.

A sokat emlegetett vödrös videó. Az interneten több mint 260 ezerszer nézték meg, ahogy a baloldal közös főpolgármester-jelöltjét leöntik jeges vízzel. A politikusnak állt volt tiszti főorvos a Hír TV Versus című műsorában azt mondta, nem ismételné meg a produkciót. „Nyilvánvalóan nem, mert annyi pénzem nincs, hogy kétszer támogassak egy rehabilitációs intézményt” – mondta. Falus Ferenc arra panaszkodott, hogy hiába támogatja három párt, kevés a pénz a kampányára. „Elsősorban több pénzre lenne szükség ebben a kampányban, hogy jobban látható legyen, és több idő is kellett volna, hogy jobban fel lehessen készülni” – tette hozzá.


A baloldali főpolgármester-jelölt egy tüntetésen tette magát láthatóvá. A Város Mindenkié Mozgalom tagjaival együtt követelte Budapest vezetésétől, hogy az üresen álló házakat szociális bérlakásként hasznosítsák a jövőben.

A Fodor Gábor vezette Magyar Liberális Pártnak több óriásplakátra is futotta Budapesten. A liberálisok főpolgármester-jelöltje azt állítja, hogy 30 millió forint banki kölcsönt vettek fel a kampányra. Bodnár Zoltán azt mondta, hogy a hitelt mihamarabb visszafizetnék. „Parlamenti pártként a Liberális párt támogatást kap a költségvetésből. Mi nagyon szerény adminisztrációval dolgozunk és szerény működési költségekkel. Ez teszi lehetővé, hogy a jövő évi költségvetési támogatásból képesek legyünk visszafizetni ezt” – nyilatkozta a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje.

A liberálisok szerint a baloldali pártok is spórolhattak volna, ha nem indulnak az európai parlamenti választáson.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!