2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

A humorista viccet csinált a kormány plakátjaiból

2015. június 13., szombat 19:10, frissítve: kedd 07:40

Viccet csinált az óriásplakátokból Farkasházy Tivadar. A humorista azzal köszöntötte a szárszói találkozóra érkezőket, hogy „ha a Balatonra jössz, akkor tisztelned kell az időjárásunkat”. A házigazda szándékosan rendezte egy időben a baloldali pikniket az európai szocialisták budapesti kongresszusával.

„Sok jó ember van itt, nem? Helyesek, okosak” – mondta Gyurcsány Ferenc. Vadai Ágnes, Kuncze Gábor, Bauer Tamás és Sas József is ellátogatott Farkasházy Tivadar nyaralójába a baloldal szokásos szárszói találkozójára.

„Ez minden szárszói találkozó közül a legszomorúbb.” Heller Ágnes filozófus Orbán Viktor miatt aggódott. „Szakadékba viszi az országot. Egy olyan szakadékba, amiben nemcsak ő lesz öngyilkos, hanem mindannyiunkat magával visz, mindannyiunkat meg akar ölni öngyilkosságával.”

Előkerült a Jobbik erősödése is. „Érdemben a Fidesz tudja tönkretenni az életünket. A Jobbik legfeljebb az idegeinket tudja tönkretenni, azt hiszem, hogy ebben jól működik” – fogalmazott Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője.

Másban is jól működik a Jobbik az MSZP volt elnöke szerint. „Nem szégyen ellenféltől sem tanulni. Én nagyon rossz és veszélyes ellenfélnek tartom a Jobbikot, de azt, hogy hogyan lehet ellenzéki létben valamilyen szociális affinitást mutatni, még ha ők csak el is játsszák, még ha nem a cigány öreg néni fáját vágják fel, csak a nem cigányét, de a módszertani tanulságot nekünk is le kell vonni” – vélekedett Lendvai Ildikó.


Aktív politikusból kevesebb volt, mint korábban. „Nem véletlenül ma van a találkozó, amikor a szocialistáknak kongresszusa van, tehát én azért ügyeskedtem a dátummal is” – mondta Farkasházy Tivadar.

A találkozókat 1993 óta rendezik meg Farkasházy Tivadar balatonszárszói nyaralójának kertjében. Az első találkozón még Orbán Viktor is részt vett.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!