2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

A Hír TV-s riporterek felpofozására, felgyújtására buzdítanak

2014. december 4., csütörtök 17:35, frissítve: csütörtök 19:06

A Hír Televízió riportereinek felpofozására, megdobálására és felgyújtására buzdítanak egyesek a csütörtök esti tüntetés előtt. A Kossuth térre egyebek között a Korrupcióellenes Szövetség hirdetett demonstrációt, és a korábbi kormányellenes tüntetésekhez hasonlóan sokan most is arra készülnek, hogy verbálisan vagy fizikailag akadályozzák majd munkájukat végző tudósítóinkat.

Megüssem vagy ne üssem? A Mentális Deficit nevű blogon ezzel a címmel jelent meg írás arról, hogy egy tüntetésről tudósító Hír Televízió-s riportert meg kell-e pofozni. A szerző az erőszakmentesség híve, de elismeri, hogy a lelke mélyén élvezné, ha bármelyik Hír TV-s beszedne egy „igazi sallert”.

Egy másik internetes írásban is kész ténynek tekintik, hogy „sokaknak viszketni fog a tenyere, ha meglátják őket”. A hozzászólók pedig olyanokat tanácsolnak egymásnak, hogy meg kell döngetni a Hír TV autóját, és hogy mielőtt megütik az operatőrt, le kell lökni a kamerát a válláról. Van, aki bevallja, hogy szíve szerint felgyújtaná a Hír TV székházát. Más portálokon pedig azt javasolják, hogy köpjék le vagy fémpénzzel dobálják meg a kormányellenes tüntetésekről tudósító Hír TV-s stábokat.

A Hír Televízió nyilvánosságra hozta, nagy a felháborodás

A legtöbben azon háborodtak fel, hogy a televízió az elmúlt napokban nyilvánosságra hozta, hogy a tüntetések szervezői ellen milyen hatósági eljárások indultak korábban.

Ismét megzavarták
A 18 órakor megkezdődött tüntetésen ezúttal síppal zavarták meg riporterünket, aki így nem tudott beszámolni a helyszínen történtekről. Bővebben>>

Szerdai bemutatkozó sajtótájékoztatóján a balliberális pártok által támogatott veszprémi országgyűlésiképviselő-jelölt is a Hír TV-t támadta. A magát függetlennek tartó Kész Zoltán nyilvános bocsánatkérésre szólította fel az adó helyszínen dolgozó riporterét. „A Facebookon tettem egy olyan kijelentést, hogy a Hír TV-t kérem arra, hogy Nagy Emíliától kérjen bocsánatot a tegnapi egész incidens miatt. Nagy Emília is beszédet mondott a közfelháborodás napján velem hasonlóan, nem tudom, megtörtént-e ez a bocsánatkérés a Hír TV-től. Ha nem, akkor most itt, az újságíró kollégák előtt nyugodtan bocsánatot kérhetnek.”

Fordítsanak hátat!

ƒVan olyan internetes oldal, amelyen a szerzők megpróbálják lebeszélni a fizikai erőszakról a demonstrálókat. Helyette azt javasolják, hogy aki meglátja a stábot, fordítson neki hátat, és kiabálja azt, hogy „Kedves Hír TV!” Ezzel a címmel külön kampányt is indítottak, amelyben mindenkit arra biztatnak, vallja be korábbi bűneit, mielőtt a Hír Televízió derítené ki.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!