2021. február 28.,
vasárnap, Elemér napja

Turda Adrienn

Hír TV

2019. május 14., kedd 12:20

Hosszú utat jártam be 2002-ig, amíg a Hír TV-hez kerültem, hogy kedvenc költőm szavaival éljek: „Lehettem volna oktató, nem ily töltőtoll koptató…”

Pályafutásomat egy belvárosi kábeltelevíziónál kezdtem, ahol a kultúrától a politikáig sok mindennel foglalkoztam. Ez volt az alapozás, kicsiben. Aztán jött egy lehetőség, és én döntöttem, megpróbálom nagyban is. Beléptem a Magyar Televízió kapuján 1998-ban, és ott is maradtam 2002-ig. Riporterkedtem a Hét, a Ma reggel és az Aranyfüst című műsorokban. Aztán szívemnek igazán kedves műsort indított a televízió, ez volt a Kárpáti krónika, avagy a határon túli magyaroknak készülő híradó. Mivel jómagam is érintett vagyok beregszászi lányként, örömmel vállaltam, szerkesztettem és vezettem is, amíg lehetett.

A kezdetektől a Hír TV csapatának tagja vagyok. Először híradót, majd reggeli műsort vezettem, aztán egy év kihagyás következett, amire van mentségem: egy tündéri kislány büszke édesanyja lettem időközben.

Szerteágazó érdeklődésemnek megfelelően kulturális, közéleti valamint tudományos témákról is beszélgetek a Paletta című műsorban. Ugyanakkor a híradóban is várom Önöket!

x
Rendkívüli hír