2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Műsorvezetők

Turda Adrienn

Műsora: Híradó

Hosszú utat jártam be 2002-ig, amíg a Hír TV-hez kerültem, hogy kedvenc költőm szavaival éljek: „Lehettem volna oktató, nem ily töltőtoll koptató…”

Pályafutásomat egy belvárosi kábeltelevíziónál kezdtem, ahol a kultúrától a politikáig sok mindennel foglalkoztam. Ez volt az alapozás, kicsiben. Aztán jött egy lehetőség, és én döntöttem, megpróbálom nagyban is. Beléptem a Magyar Televízió kapuján 1998-ban, és ott is maradtam 2002-ig. Riporterkedtem a Hét, a Ma reggel és az Aranyfüst című műsorokban. Aztán szívemnek igazán kedves műsort indított a televízió, ez volt a Kárpáti krónika, avagy a határon túli magyaroknak készülő híradó. Mivel jómagam is érintett vagyok beregszászi lányként, örömmel vállaltam, szerkesztettem és vezettem is, amíg lehetett.

A kezdetektől a Hír TV csapatának tagja vagyok. Először híradót, majd reggeli műsort vezettem, aztán egy év kihagyás következett, amire van mentségem: egy tündéri kislány büszke édesanyja lettem időközben.

Szerteágazó érdeklődésemnek megfelelően kulturális, közéleti valamint tudományos témákról is szívesen beszélgetek. Ugyanakkor a híradóban is várom Önöket!

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!