2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Gazdaság

Zöldítési programban vehetnek részt

Az 1200 hektár feletti nagyüzemi agrárgazdaságok úgynevezett zöldítési programban vehetnek részt.

Az 1200 hektár feletti nagyüzemi agrárgazdaságok úgynevezett zöldítési programban vehetnek részt – ezt Magyarország élőben című műsorunkban jelentette be Font Sándor. A parlament mezőgazdasági bizottságának fideszes elnöke hozzátette: céljuk az agráriumon belül az állattenyésztés és a növénytermesztés közötti egyensúly kialakítása. Ezért csoportosítják át a forrásokat a nagyüzemi növénytermesztő gazdaságoktól. „Az 1200 hektár fölötti területek után semennyi támogatást nem fognak kapni az alaptámogatásból ezen üzemgazdaságok. Ugyanakkor az úgynevezett zöldítési programból a támogatást továbbra is megkapják. Ez egy új fogalom, eddig ilyen nem volt. Ez a 30 százaléka a teljes úgynevezett földalapú támogatásnak” – mondta Font Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!