2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Védelmi és szénhidrogénipari együttműködési megállapodást köt Magyarország Ecuadorral

Védelmi és szénhidrogén-ipari együttműködési megállapodást köt Magyarország és Ecuador - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter Qitóban.

  • Védelmi és szénhidrogénipari együttműködési megállapodást köt Magyarország Ecuadorral

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a globális biztonsági és energiaellátási válságon azok az országok tudnak úrrá lenni, amelyek széleskörű partnerséget építenek ki. Ez az együttműködés ráadásul biztonsági garanciát nyújt hazánknak.

A miniszter hozzátette: az ecuadori kormány a meglévő kőolajmezőik hatékonyságának növelésére törekszik. Ehhez olyan technológiákra van szükség, amiben a Mol világelső.

A védelmi megállapodás célja az újabb fegyveres konfliktusok megelőzése, és ezáltal a migrációs folyamatok féken tartása.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A HírTV által megkérdezett nyugdíjasok már nagyon várják a dupla nyugdíj érkezését. Azok, akik postai úton kérték, már a héten megkapják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!