2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Varga: A gazdasági eredmények biztos alapot adnak a járvány hatásainak enyhítésére

Nem lett igazuk a baloldali képviselőknek, amikor a 2019-es büdzsét fenntarthatatlannak nevezték - jelentette ki a pénzügyminiszter, a tavalyi költségvetés zárszámadásáról folytatott vitában. Varga Mihály elmondta: a jelenlegi krízis-helyzetet a kormány nem megszorításokkal, hanem átfogó programokkal enyhíti.

  • Varga: A gazdasági eredmények biztos alapot adnak a járvány hatásainak enyhítésére

A 2019-es költségvetés végrehajtásáról szóló vitában a Pénzügyminiszter kiemelte: nem lett igazuk a baloldali képviselőknek, amikor a tavalyi büdzsét jövőellenesnek, kiszámíthatatlannak és fenntarthatatlannak nevezték.

Varga Mihály kiemelte: az elmúlt évek költségvetési és pénzügyi eredményei biztos alapot teremtettek a koronavírus-járvány okozta negatív gazdasági és társadalmi hatások enyhítésére.

Az Állami Számvevőszék is megalapozottnak nevezte a 2019-es zárszámadásról szóló törvényjavaslatot.

Az ellenzék azonban erősen kritizálta a tavalyi költségvetést. Az LMP szerint felelőtlen költekezés jellemezte 2019-et. A Párbeszéd hibásnak tartja a kormány költségvetési politikáját. Az MSZP a kulcságazatokban csökkenő költségvetési forrásokat kifogásolta, míg a DK elvesztegetett lehetőségekről beszélt.

2019 több szempontból gazdasági rekordévnek számított. - ezt már a KDNP országgyűlési képviselője mondta. Nacsa Lőrinc hozzátette: Magyarország az Európai Unió egyik leggyorsabban és legdinamikusabban növekvő országává vált.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!