2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Gazdaság

Tovább bővült a Bonyhádi Ipari Park

Tovább bővült a Bonyhádi Ipari Park. Négy új üzemcsarnokot adtak át, a beruházás több száz új munkahelyet teremt.

A beruházás 9 hónap alatt készült el, a négy üzemcsarnok, a közművek és az utak 800 millió forintba kerültek, ehhez az Unió 480 millió vissza nem térítendő támogatással járult hozzá.

A négy csarnokba egy-egy asztalos és lakatos üzem, egy szállítmányozó cég és egy épületgépészeti raktár költözik. Összes területük 3600 négyzetméter, a teljes terület majdnem 4 hektár. Az átadáson a térség országgyűlési képviselője azt mondta, az ilyen beruházások fontosak, mert a járvány után hozzájárulnak a gazdaság újraindításához.

A bonyhádi ipari parkba 6 éve települtek be az első vállalkozások, azokban több mint ezer munkavállalót foglalkoztatnak. A négy újonnan érkező cég újabb több száz munkahelyet teremt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!