2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Több tízezer vállalkozást segíthet az új program

Akár 50 ezer kisvállalkozást is segíthet a jegybanki hitelezési program – mondta el Bruttó című gazdasági magazinunknak Barcza György, a Századvég Gazdaságkutató vezető elemzője.

Szerinte a nemzeti bank óvatosan lépett, intézkedései nem veszélyeztetik sem a pénzügyi stabilitást, sem a jegybanki célkitűzéseket. Barcza György ugyanakkor úgy látja: a kedvezményes, legfeljebb 2 százalékos kamatozású kisvállalkozói hitel nem lesz elérhető majd minden pénzintézetben. A korábban felelőtlen hitelezést folytató bankoknak ugyanis valószínűleg nem éri majd meg a programban részt venni.

További részletek a jegybanki hitelezési program hatásairól a Bruttóban, 19 óra 30 perctől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Románia nem előzte meg Magyarországot

Románia nem előzte meg Magyarországot

Az Eurostat adatai alapján Románia nem előzte meg Magyarországot a 2022-es vásárlóerő-paritáson számolt gazdasági növekedés (GDP) alapján a Nézőpont Intézet számításai szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!