2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Több idő marad a pénztárgépek cseréjére

Módosította a pénztárgépek cseréjére vonatkozó határidőt az adóhatóság. Az internetes kapcsolatra nem alkalmas készülékeket a korábbiakkal ellentétben még az év végéig lehet használni.

Az is újdonság, hogy aki új üzletet indít, erre az évre még vásárolhat vagy bérelhet ilyen készüléket. „A legközelebbi, 2013. augusztus 31-i határidő azokra vonatkozik, akik pénztárgép-használatra kötelezettek és elektronikus naplóval nem rendelkező pénztárgépet üzemeltetnek. Nekik eddig kell regisztrációs kódot igényelni. A december 31-e azokra vonatkozik, akik pénztárgép-használatra kötelezettek, de elektronikus naplóval rendelkezik a hagyományos pénztárgépük. Akik nem kötelezettek pénztárgép-használatra, de mégis használják azt, azoknak kell lecserélni 2014. december 31-ig a hagyományos pénztárgépeket” – közölte a NAV sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!