2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Tiltott kastélyok - Aranyszőnyeg - A gernyeszegi Teleki-ház

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Szijjártó Péter: Erős nemzeti tőke kell az erős nemzeti gazdasághoz

A nemzetgazdaság akkor tud erős lenni, ha annak nemzeti lába is megerősödik - mondta Szijjártó Péter a CAOLA Zrt. kapacitásbővítő beruházásának átadásán. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: az elmúlt tizenkét évben pénzügyi, migrációs, egészségügyi és gazdasági krízis válság is sújtotta Európát, nemrég pedig háború tört ki Ukrajnában. A tárcavezető kiemelte: a pandémia nyomán új világgazdasági korszak kezdődött, amely a status quo megbomlását övező éles versennyel indult, és ennek során "kőkemény küzdelmet kellett megvívni" a kapacitások újraelosztásáért.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tűzvész pusztít Görögország középső részén

Tűzvész pusztít Görögország középső részén, több falut ki kellett üríteni - közölték a helyi hatóságok. A helyi tűzoltóság egyik szóvivője kedd reggel az ERT állami műsorszolgáltatónak azt mondta, hogy éjszaka némileg megfékezték a lángokat, de a veszély nem múlt el.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!