2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Gazdaság

Szijjártó: Magyarország az autóipar európai fellegvára

Új üzemcsarnokot avatott fel egy spanyol autóalkatrész-üzem Szolnokon. A csaknem 7 milliárd forintos beruházás 120 embernek ad munkát.

Szijjártó Péter külgazdasági államtitkár az avatóünnepségen azt mondta: Magyarország mára az autóipar európai fellegvára lett az elmúlt három évben meghozott intézkedések eredményeként. Európa egyik legjelentősebb autóipari beszállítója, a Segura 2008 óta van jelen Szolnokon.

„Örülünk annak, és megtiszteltetésnek vesszük, hogy a nemzeti külgazdasági hivatallal egy közös programot folytatnak annak érdekében, hogy minél több beszállítónak, minél több magyar beszállítónak adjanak lehetőséget, örülünk, hogy mi ehhez a folyamathoz hozzájárulhatunk, és örülünk annak, hogy már amióta ezt a programot megindítottuk, újabb magyar kis- és közepes vállalkozások kaptak lehetőséget önöktől, beszállítóként. Ez azt jelenti, hogy ott is új munkahelyek jönnek létre, újabb magyar családok élete, jövője válik biztossá és kiszámíthatóvá” – mondta Szijjártó Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!