2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Gazdaság

Szijjártó: a gazdaságunk egyik zászlóshajója a hazai gyógyszeripar

Köszönetét fejezte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az egészségügyi dolgozóknak az elmúlt másfél év megfeszített munkájáért. A tárcavezető kifejtette, hogy a magyar gyógyszeripar a gazdaság zászlóshajója. A sikeres kereskedelmi kapcsolatainkat is megalapozza. A hazai export negyedik leggyakoribb terméke a gyógyszeriparhoz köthető. A politikus azonban hozzátette, hogy nem csak gazdasági szempontból, de a következő évtizedekben várható a mostanihoz hasonló vírusjárványok megfékezése szempontjából is jelentős a hazai gyógyszeripar.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!