2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Gazdaság

Százmillió forintot kell majd visszafizetniük?

Százmillió forintos visszafizetéssel számol a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. a visszaváltott matricák után.

Eddig csaknem ezren kérték vissza pénzüket, de az állami cég becslése szerint a március 15-i határidőig 20 ezren dönthetnek így. A Népszabadság írása szerint a megyei matricákból hárommilliárd forintos bevétele volt az útdíjfizetési szolgáltatónak, ezt csökkenti majd a százmilliósra becsült visszafizetés. A januári próbaüzem alatt egyébként mintegy 600 ezer megyei matricát vásároltak az autósok, de a tavalyinál 50 ezerrel több fogyott az éves országos autópálya-matricából is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!