2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Gazdaság

Sajtóhír: Importvámmal lépne fel az orosz olaj vásárlása ellen az Európai Unió

Importvámot vetne ki az orosz olajra Brüsszel, európai sajtóértesülések szerint.

  • Sajtóhír: Importvámmal lépne fel az orosz olaj vásárlása ellen az Európai Unió

Az EU így azt akadályozná meg, hogy Magyarország hosszú távon Moszkvától vásároljon energiahordozókat. Az intézkedés bevezetéséhez ráadásul minősített többség is elegendő, Orbán Viktor tehát azt meg sem vétózhatja. Brüsszel így gyakorlatilag megkerülné azt a mentességet, amit hazánk, mellett Csehország és Szlovákia számára biztosított, és olyan drágává teheti Brüsszel az orosz olajat, hogy ne érje meg Moszkvától vásárolni az energiahordozókat. Az országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke meggondolatlan lépésnek tartaná importvám kivetését az orosz olajra. Bánki Erik a Napi Aktuálisban azt mondta, hogy egyelőre sajtóhírről van szó, amiről – reményei szerint – kiderül, hogy csak lufi.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!