2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Európai Híradó 04:00

Gazdaság

Rezsicsökkentés: benyújtották az újabb törvényjavaslatot

Benyújtotta a Fidesz az újabb rezsicsökkentésről szóló törvényjavaslatot.

Novembertől lenne olcsóbb 11,1 százalékkal a gáz, az áram és távhő. Erről a szeptember eleji frakcióülésen döntöttek a kormánypártok, a mértékét azzal indokolták, hogy így a januári díjmérséklés után év végéig 20 százalékkal lesz kisebb a családok terhe a tavaly decemberi rezsiköltségekhez képest. A villany ára novembertől a 2007-es, a gázé pedig a 2008-as szintre csökken.

A Fidesz szóvivője közben azt is bejelentette: külön munkacsoport vizsgálja majd, hogyan lehet olcsóbb a tűzifa és a szén. Hoppál Péter szerint szóba kerülhet az érintett termékek forgalmi adójának csökkentése, illetve az is, hogy külön támogatják a rászorulókat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!