2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Gazdaság

Orbán Viktor elárulta, miről fog tárgyalni a jövő héten Putyinnal

Növeljék meg a gázmegállapodásban rögzített és biztosan szállítandó gáz mennyiségét - többek között erről is tárgyal jövő héten Orbán Viktor Moszkvában, Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A miniszterelnök a Kossuth Rádióban beszélt arról is, hogy az Európai Unió törekvései szerint a klímavédelmet magas energiaárakkal kell kikényszeríteni, Magyarország álláspontja azonban ezzel ellentétes. A kormányfő szerint világossá kell tenni, hogy a nagy szennyezőknek kell viselniük a terheket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Ünnepélyes alapkőletétel Opatijában

Megkezdődtek Riva’s Hotels & Resorts luxusszálloda építési munkálatai a horvátországi Icici-ben. A mintegy 375 millió kuna (21 milliárd forint) értékű beruházás Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó és egy helyi fejlesztő, a DDG Group együttműködésével valósul meg.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!