2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Gazdaság

Orbán Viktor: Bármelyik pillanatban lezárulhat a reptér megvásárlása

A magyar kormány szándéka, hogy visszavásárolja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret, és ez bármelyik pillanatban megtörténhet. Erről a miniszterelnök beszélt a közmédiának. Orbán Viktor közölte: az a helyes, hogyha az egyetlen hazai, nagy nemzetközi repülőtér magyar kézben van, ezért azt vissza kell vásárolni. Hozzátette: a gazdaság elég erős ahhoz, hogy ezt Magyarország megtegye. Ha állami kézbe kerül a repülőtér, olyan fejlesztések történhetnek majd, amelyek két-három osztállyal felértékelik a repülőteret, és így egész Budapestet is - tette hozzá a miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!