2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Önálló céget indít az E.ON

2014. január elsejétől az E.ON Energiakereskedelmi Kft. szolgálja ki a versenypiaci ügyfeleket a gáz- és árampiacon. A társaság leválasztja a lakossági energiaszolgáltatását a versenypiaci gáz- és áramellátásáról.

Winkler János, az E.ON Hungária Zrt. igazgatósági tagja azt mondta: a versenypiacnak köszönhetően a vállalati ügyfelek körülbelül húsz százaléka vált évente szolgáltatót – az E.ON ezekre a változó igényekre próbál válaszolni az új vállalati struktúrával. „Január elsejétől elkezd működni az E.ON Energiakereskedelmi Kft. Az ő szerepük az lesz, hogy ellássák a mintegy húszezer vállalati ügyfelünket energiával. Szeretnénk, ha minden egyes vállalati ügyfelünk, mind a húszezer kiemelt ügyfélként érezné magát. Ezért minden egyes ügyfélhez külön kapcsolattartót rendelünk annak érdekében, hogy optimálisan le tudják követni a változó fogyasztói igényeket” – közölte Winkler János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!