2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Globál 09:00

Gazdaság

Nemzeti agrárgazdasági kamara: garantálni kell a gazdák műtrágyaellátását

Garantálni kell a gazdálkodók műtrágyaellátását - közölte közösségi oldalán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke. Győrffy Balázs hangsúlyozta: nem elég, hogy a földgáz drasztikus drágulása miatt az egekbe szöktek a műtrágyaárak, de a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa még fenyegetésnek beillő nyilatkozatot is tett a gazdák irányába. Bige László korábban úgy fogalmazott: idén csak egy napig tervezik kiszolgálni a magyar vevőket. Győrffy Balázs leszögezte: minden lehetséges eszközzel garantálni kell a gazdálkodók műtrágyaellátását.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Már több mint hetvenezer kérelem érkezett az otthonfelújítási támogatásra

Eddig összesen 277 milliárd forint összegű lakásfelújítást valósítottak meg a magyar családok a támogatás ösztönző erejének köszönhetően. 2021. november 27.

Támogatja az EU az egészségügyi dolgozókat

A támogatási csomagot kifejezetten a járvány által legsúlyosabban érintett ágazatok és munkavállalók számára különítették el. 2021. november 27.

December 12-én lép életbe a Volánbusz új menetrendje

A menetrendi változásokkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a Volánbusz honlapján olvasható. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!