2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

Nem tudják kifizetni a rezsiszámlát a britek

Több mint 10 millió brit már nem tudja kifizetni a rezsiköltségeit szigetországi felmérések szerint.

  • Nem tudják kifizetni a rezsiszámlát a britek

A helyzet azért lehet különösen aggasztó a britek számára, mert a magasabb, téli számlák még meg sem érkeztek, máris a felnőtt lakosság 20 százalékának hátraléka van az elszálló energiaárak miatt. A londoni vezetés a válság kezelésére októbertől ársapkát fog alkalmazni, azonban milliók számára ez az intézkedés máris megkésett. A közvélemény-kutatások szerint a szigetországban élők közel fele máris csökkentette alapvető kiadásait, és ritkábban használják autóikat. A nemrég kinevezett Liz Truss miniszterelnök előtt így komoly kihívás áll, ha nem akarja, hogy otthonaikban fagyjanak meg az alacsony keresetű honfitársai.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Meghalt Axt László artistaművész

Meghalt Axt László artistaművész

Hetvenkét éves korában elhunyt Axt László, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett, Jászai Mari-díjas artistaművész - tudatta a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ kedden az MTI-vel.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Az MNB leállítja az alapkamatemelési ciklust

Az MNB leállítja az alapkamatemelési ciklust

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa leállítja az alapkamatemelési-ciklust. A testület megítélése szerint az alapkamat jelenlegi szintjével a kamatkondíciók kellően szigorúvá váltak, ami biztosítja az inflációs cél elérését.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!