2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Gazdaság

Nem tudják kifizetni a rezsiszámlát a britek

Több mint 10 millió brit már nem tudja kifizetni a rezsiköltségeit szigetországi felmérések szerint.

  • Nem tudják kifizetni a rezsiszámlát a britek

A helyzet azért lehet különösen aggasztó a britek számára, mert a magasabb, téli számlák még meg sem érkeztek, máris a felnőtt lakosság 20 százalékának hátraléka van az elszálló energiaárak miatt. A londoni vezetés a válság kezelésére októbertől ársapkát fog alkalmazni, azonban milliók számára ez az intézkedés máris megkésett. A közvélemény-kutatások szerint a szigetországban élők közel fele máris csökkentette alapvető kiadásait, és ritkábban használják autóikat. A nemrég kinevezett Liz Truss miniszterelnök előtt így komoly kihívás áll, ha nem akarja, hogy otthonaikban fagyjanak meg az alacsony keresetű honfitársai.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!